Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës

Webfaqja zyrtare e Bashkësisë Islame
  • Prishtinë,19 shkurt 2020 Sot, më 19 shkurt, nën organizimin e Kryesisë së  Bashkësisë Islame të Kosovës, u nis grupi i radhës për kryerjen e Umres. Gjatë ditëve sa do të qëndrojnë, ata do të vizitojnë vendet e shenjta në Mekë dhe në Medinë. Këtij grupi i prin Vedat ef. Sahiti, drejtor i Zyrës së  Haxhit dhe të Umres.

  • Prishtinë, 13 shkurt 2020 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti sot mbledhjen e rregullt, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava. Në këtë mbledhje, Kryesia  bëri  certifikimin e zgjedhjeve dhe emërimin e kryetarëve të këshillave lokalë të Bashkësisë Islame të Kosovës Më pas, Kryesia …

KBI Prizren

Njoftime

Kur`an, Tefsir, Akaid, Fikh, Hadith, Histori Islame, Fetva të ndryshme, Video - Ligjërata ...
  • Këshilli i BI-së Prizren, organizoi debat publik me imamët e KBI-Prizren, në lidhje me plan-programin mësimor në Mekteb, niveli i parë. Kryeimami, Dr. Orhan ef. Bislimaj dhe sekretari Dr. Faruk ef. Ukallo, përmes video-projektorit, para të pranishmëve e shpalosën plan-programin në tërësi, duke dhënë shpjegime dhe arsyetime përkatëse, për secilën pikë....

  • Xhemati i fshatit Randobravë të Prizrenit, në emër të gurthemelit, mirënjohjes e falënderimit, organizoi një ceremoni solemne, me rastin e përfundimit të pllakës së parë të xhamisë. Në këtë takim, mori pjesë kryetari i KBI-Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, kryeimami Dr. Orhan ef. Bislimaj, sekretari Dr. Faruk ef. Ukallo dhe zyrtarë...

Në facebook

Tanzil.net

Mp3quran.net

Kopertina e librave

Sa janë online

We have 4 guests and no members online