Trego # 
Titulli Autori Klikime
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (7) Postuar nga Administratori 389
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (6) Postuar nga Administratori 386
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (5) Postuar nga Administratori 387
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (4) Postuar nga Administratori 339
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit - (2) Postuar nga Administratori 250
Altruizmi kuptimplotë…! Postuar nga Administratori 192
Durimi në padrejtësi dhe ndihma e melekut…! Postuar nga Administratori 391
Rastet, kur vepra e mirë mbetet pa shpërblim…! Postuar nga Administratori 274
Çka tha Allahu për ata që iu përgjigjën ezanit…! Postuar nga Administratori 212
Ezani dhe çortimi i Pejgamberit (a.s.)…! Postuar nga Administratori 234
Rasti i ‘Uhudit’ dhe #Covid-19…! Postuar nga Administratori 229
Karantina…! Postuar nga Administratori 233
Ngritja e duarve kah qielli…! Postuar nga Administratori 217
Emri i Zotit…! Postuar nga Administratori 228
‘Ti, ruaju pak, e Unë të ruaj shumë…!’ Postuar nga Administratori 310
A mos keni dyshim n’Zotin…!? Postuar nga Administratori 316
Zoti kuptimplotë…! Postuar nga Administratori 212
ZOTI...! Postuar nga Administratori 219
‘Përfytyrimi’ absurd i Zotit…! Postuar nga Administratori 207
Aftësia njerëzore për perceptimin e Zotit…!? (sensus communis) Postuar nga Administratori 210
A MUND TA SHOHIM ZOTIN…!? Postuar nga Administratori 239
U shkatërruam, Ja Resulallah…! Postuar nga Administratori 255
Coronavirusi dhe bërja e djalit kurban…! Postuar nga Administratori 240
Coronavirusi dhe sekuenca e ahiretit…! Postuar nga Administratori 249
Gjurmën e sexhdes, nuk e djeg xhehennemi...! Postuar nga Administratori 202
KY NJERI ËSHTË PREJ XHENNETLIVE…! Postuar nga Administratori 196
MOS TË RAFTË ME HARRU…!? Postuar nga Administratori 208
ZOTI, NUK MASHTROHET…! Postuar nga Administratori 177
FETARIA DHE MOSHA 40 VJEÇARE…! Postuar nga Administratori 221
GJETJA E ZOTIT…! Postuar nga Administratori 242
Zot, në dorën e kujt po më le...!? Postuar nga Administratori 227
Mirënjohje luftëtarëve – Mjekëve…! Postuar nga Administratori 227
Malli për xhumanë…! Postuar nga Administratori 208
Kush e thinji Pejgamberin (a.s.)? Postuar nga Administratori 250
Mobilizimi dhe mësimi i bubrrecit…! Postuar nga Administratori 226
Paraditja, qe e gëzoi Pejgamberin a.s.! Postuar nga Administratori 203
Lutja, kur Allahu u përgjigj n’dakik…! Postuar nga Administratori 223
Rasti, kur Allahu ndërhyri direkt…! Postuar nga Administratori 221
Fjala e Pejgamberit a.s., që na gëzoi pa masë…! Postuar nga Administratori 201
Gjithmonë me Zotin, në skamje e sëmundje…! Postuar nga Administratori 175
Adhuroje Zotin, sikur je duke e pa…! Postuar nga Administratori 262
Mposhtja e virusit ‘corona’ (#Covid-19)…! Postuar nga Administratori 216
Paniku, më i rrezikshëm se virusi ‘corona’…! (sugjestioni negativ) Postuar nga Administratori 197
Bashkësia Islame pronare e nikoqire e “Lidhjes së Prizrenit”! Postuar nga Administratori 1646
SelamFest2019 Postuar nga Administratori 778
“Lidhja e Prizrenit”, pronë e Bashkësisë Islame…! Postuar nga Administratori 1626
Besimi islam dhe personat me nevoja të veçanta Postuar nga Administratori 3850
Domethënia akaidologjike e ‘abdestit’ Postuar nga Administratori 2077
Ramazani - muaj i gëzimit Postuar nga Administratori 3083
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (1) Postuar nga Administratori 975

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës

Webfaqja zyrtare e Bashkësisë Islame Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës
  • Prishtinë, 28 tetor 2020 Me rastin e 12 Rebiul Evelit, ditëlindjes së pejgamberit Muhamed a.s., Këshilli i Bashkësisë Islame të Prizrenit, organizoi manifestim për të shënuar këtë ngjarje të rëndësishme në historinë islame, i cili u mbajt në xhaminë “Sinan Pasha” në Prizren. Në këtë solemnitet morën pjesë kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu …

KBI Prizren

Njoftime

Kur`an, Tefsir, Akaid, Fikh, Hadith, Histori Islame, Fetva të ndryshme, Video - Ligjërata ...
  • Prej datës 12-16 tetor 2020, një delagacion i KBI-Prizren, i prirë nga kryetari i Këshillit mr. Besim ef. Berisha, zhvilloi vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë. Pjesë e delegacionit ishte anëtari i Kryesisë së BIRK-ut, prof. Reshat ef. Mexhiti, kryeimami i Këshillit, dr. Orhan ef. Bislimaj, sekretari dr. Faruk ef. Ukallo,...

Në facebook

Tanzil.net

Librat

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 6 miq dhe s'ka antarë në linjë