Trego # 
Titulli Autori Klikime
Gjithmonë me Zotin, në skamje e sëmundje…! Postuar nga Administratori 1248
Adhuroje Zotin, sikur je duke e pa…! Postuar nga Administratori 1484
Mposhtja e virusit ‘corona’ (#Covid-19)…! Postuar nga Administratori 1281
Paniku, më i rrezikshëm se virusi ‘corona’…! (sugjestioni negativ) Postuar nga Administratori 1196
SelamFest2019 Postuar nga Administratori 1809
“Lidhja e Prizrenit”, pronë e Bashkësisë Islame…! Postuar nga Administratori 2657
Besimi islam dhe personat me nevoja të veçanta Postuar nga Administratori 4918
Domethënia akaidologjike e ‘abdestit’ Postuar nga Administratori 3113
Ramazani - muaj i gëzimit Postuar nga Administratori 4111
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (1) Postuar nga Administratori 2063
Kurbani testim i devotshmërisë Postuar nga Administratori 2768
Thënia e njerëzve “Inshallah më ka thirrë hazreti Ibrahimi..." Postuar nga Administratori 2831
Prizreni, unanimisht e do rindërtimin e xhamisë në kalanë e Prizrenit – (3) Postuar nga Administratori 3652
‘Hixhreti’ simbol i lartësimit të fjalës së Allahut xh.sh. Postuar nga Administratori 2316
Vendosmëria në agjërim dhe heqja e dyshimeve Postuar nga Administratori 2322
El-Firasetu – shikimi i ngjarjeve me nurin e Allahut xh.sh. Postuar nga Administratori 2441
“Muveh-hidúnët” dhe pozita e tyre në besimin islam Postuar nga Administratori 2227
Imani dhe obskurantizmi laik Postuar nga Administratori 2097
Impulsi i imanit dhe kritika ndaj vetvetes Postuar nga Administratori 2150
Muhamedi a.s. mësues i përgjithmonshëm Postuar nga Administratori 2359
Roli i “imanit” te nxënësit dhe studentët Postuar nga Administratori 2005
Besimi islam dhe rrënjët e gjakut (siletur-rrahim) Postuar nga Administratori 3002
Thënia e njerëzve “e kam zemrën e pastër…?!” Postuar nga Administratori 2198
Tërmeti, fenomen i rastësishëm apo ndëshkim prej Allahut!? Postuar nga Administratori 8339
“Benamazët” dhe mllefi i tyre kundër Islamit Postuar nga Administratori 2099
Ngritja e duarve kah qielli me rastin e duasë Postuar nga Administratori 1979
Imani është një, ai as nuk shtohet e as nuk pakësohet Postuar nga Administratori 2321
Ndalohet përjashtimi “inshallah” në besim Postuar nga Administratori 1898
Etnogjneza e ehlus’s-unneti ve’l xhemati Postuar nga Administratori 2410
“Exheli” dhe “zgjatja” e jetës së njeriut Postuar nga Administratori 2015
Imam Ebu Hanife r.h. dhe çështja e “irxhá-së” Postuar nga Administratori 3186
Tallja me Islamin (el-istihzau) Postuar nga Administratori 1987

Nënkategoritë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës

Webfaqja zyrtare e Bashkësisë Islame Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës
  • Prishtinë, më 6 dhjetor 2022 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava së bashku me kryetarin e Prishtinës, z. Përparim Ramën, panë nga afër punën që është realizuar deri më tani në ndërtimin në Xhamisë Qendrore në Prishtinë. Myftiu Tërnava u shpreh i kënaqur me ecurinë e punimeve në ndërtimin e kësaj … The post Myftiu Tërnava dhe kryetari Rama panë nga afër punimet në Xhaminë Qendrore appeared first on Bashkësia Islame e Kosovës.

KBI Prizren

Njoftime

Kur`an, Tefsir, Akaid, Fikh, Hadith, Histori Islame, Fetva të ndryshme, Video - Ligjërata ...
  • ‘Mektebi për të rritur’ e mbajti orën e parë mësimore Dje, më datë 4 dhjetor 2022, filloi mektebi për të rritur, që do po mbahet në xhaminë ‘Mehmet Terziu’, në lagjën Terzimahalla të Prizrenit, dy herë nw javë. Nëpërmjet këtij organizimi, KBI-Prizren synon që të ofrojë mundësinë e mësim – leximit të...

Në facebook

Tanzil.net

Librat

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 9 miq dhe s'ka antarë në linjë